Op 14 september starten we met de renovatiewerken van de Grote Markt, de living van onze stad. Het is het eerste deelproject van wat de grootste stadsvernieuwingsoperatie van Sint-Truiden sinds 50 jaar zal worden. Want vandaaruit werken we verder aan de renovatie van ons volledige huis.

Nog voor de Grote Markt klaar is, pakken we ook de Stapelstraat, het Sint-Martenplein en de Stationsstraat aan. In de kerkdorpen komt Brustem als eerste aan bod. We gaan er enkele straten heraanleggen. In Zepperen dienen we binnenkort een bouwaanvraag in voor een nieuw ontmoetingscentrum voor verenigingen.

MinderHinder-platform als adviesorgaan
Werkzaamheden in de stad: dat betekent heel wat hinder. Daar moeten we niet flauw over doen. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken voor u als inwoner, wordt er een MinderHinder-coördinator aangeduid. Hij is op vaste tijdstippen aanwezig op de werven en bij hem kan u terecht met al uw vragen en opmerkingen tijdens de werken.

De MinderHinder-coördinator zoekt een antwoord op al uw vragen en een oplossing voor al uw problemen bij het MinderHinder-platform, een overlegorgaan met alle betrokkenen van de werven: buurtbewoners, horecauitbaters, handelaars,…

Klik hier voor meer informatie over de MinderHinder-coördinator