Na de winterprik van de voorbije dagen, hebben de aannemers de werken in de Clockemstraat en in de zone aan het kruispunt van de Stapelstraat met de Tiensesteenweg hervat.

Clockemstraat
In de Clockemstraat wordt het wegdek verder aangelegd. Momenteel zijn we aan het werk ter hoogte van het kruispunt tussen de Clockemstraat en de Naamsevest.

Intussen blijft de Spaansebrugstraat bereikbaar vanuit de Naamsevest. Zolang er gewerkt wordt, geldt er in de Spaansebrugstraat enkelrichtingsverkeer naar de Ziekerenweg.

Om vanuit de Spaansebrugstraat naar het centrum te rijden, volg je een omleiding via de Wildebamp, Olympialaan, Lepelstraat en Kwadesteenweg. (groene route op de kaart)

Stapelstraat / Tiensesteenweg
Ook in de zone tussen de stadsvesten in de Stapelstraat en het kruispunt van de Tiensesteenweg met de Rijschoolstraat gaan de werken opnieuw van start. Momenteel wordt de riolering er heraangelegd.

Om naar de Stapelstraat en de Grote Markt te rijden vanuit richting ‘Stayen’, kan je een omleiding volgen via de Gazometerstraat, Prins Albertlaan, Zoutstraat en Breendonkstraat. (oranje route op de kaart)