Op maandag 6 maart starten er werkzaamheden op een deel van de Olympialaan. 

In het gedeelte van de Olympialaan tussen het kruispunt met de Broekstraat en het kruispunt met de Naamsesteenweg worden de rioleringen en het wegdek heraangelegd.

Deze zone is tot half mei niet toegankelijk voor het verkeer. De Naamsesteenweg is dan ook onderbroken ter hoogte van het kruispunt met de Olympialaan.

Plaatselijk verkeer 
Het gedeelte van de Naamsesteenweg, tussen het kruispunt met de Naamsevest en het kruispunt met de Olympialaan, is voor bewoners en bezoekers bereikbaar via de Naamsevest. In deze zone geldt er plaatselijk dubbelrichtingsverkeer.

Dat is ook het geval voor het deel van de Naamsesteenweg tussen het kruispunt met de Olympialaan en het kruispunt met de Kwadesteenweg. Dit stuk van de Naamsesteenweg is voor plaatselijk verkeer bereikbaar via de Kwadesteenweg.

Verkeersafwikkeling
Zou je de Olympialaan langs de Naamsesteenweg willen verlaten, dan rij je nu om via de Wildebamp. Vervolgens sla je rechts af naar de Spaansebrugstraat en rij je door naar de Naamsevest. Zo kan je via het Europaplein de stad uitrijden of langs de Luikerstraat het centrum bereiken.

Reed je voorheen via de Naamsevest naar de Naamsesteenweg om het centrum te verlaten, dan volg je nu een omleiding via Spaansebrugstraat. Van daaruit rij je verder naar de Wildebamp, de Olympialaan en de Ziekerenweg. Zo kan je via de Montenakenweg de stad uitrijden.