Vanaf vandaag (3 februari) kan je de Schepen Dejonghstraat weer met de wagen inrijden vanuit de Houtmarkt. De Plankstraat is sinds vorige week ook terug toegankelijk, maar wordt op 8 februari een tweetal weken afgesloten voor nutswerkzaamheden op het Heilig Hartplein. 

Wijziging rijrichting Schepen Dejonghstraat 
Vandaag, vrijdag 3 februari, werd de rijrichting opnieuw omgekeerd in het gedeelte van de Schepen Dejonghstraat tussen de Houtmarkt en de Ridderstraat. Je kan voortaan vanuit de Houtmarkt weer de Schepen Dejonghstraat inslaan.

De Plankstraat is sinds vorige week ook terug bereikbaar voor het verkeer. Op woensdag 8 februari worden de Plankstraat en de Ridderstraat opnieuw voor een tweetal weken afgesloten ter hoogte van de kruising met het Heilig Hartplein.

Heraanleg Luikerstraat en Heilig Hartplein
Op die dag starten er werkzaamheden op het Heilig Hartplein. We vernieuwen er de nutsvoorzieningen voor onder meer gas, elektriciteit en telecommunicatie.

De Luikerstraat is nog zo’n twee weken perfect bereikbaar met de wagen. Op het Heilig Hartplein zelf zorgen we ook voor de nodige voorzieningen om de toegang tot de woningen en handelszaken vrij te houden.

Tegen het einde van februari schuiven de nutswerkzaamheden verder op naar de Luikerstraat. Ook daar worden de nutsleidingen heraangelegd. Hierover houden we je tijdig op de hoogte via een volgend nieuwsbericht.