Vanaf dinsdag 10 januari wordt er opnieuw gewerkt in de zone tussen de stadsvesten in de Stapelstraat en het kruispunt van de Tiensesteenweg met de Rijschoolstraat.

In deze zone is er vanaf dan geen verkeer mogelijk. Ook het gedeelte van de Tiensesteenweg tussen de Rijschoolstraat en de Leopold II straat wordt onderbroken. Daar gaan er voorbereidende werken van start.

De woningen en handelszaken in de werfzone blijven te voet weliswaar bereikbaar. Om naar de Stapelstraat en de Grote Markt te rijden, kan je een omleiding volgen via de Gazometerstraat, Prins Albertlaan, Zoutstraat en Breendonkstraat.

Moet je in de Molenstraat zijn? Die blijft toegankelijk vanuit de Leopold II straat, langs waar je de straat ook opnieuw kan uitrijden (tijdelijk dubbelrichting). Sint-Anneke kan je bereiken via de Spaansebrugstraat en langs daar ook weer verlaten (tijdelijk dubbelrichting).

Vanaf omstreeks midden april is er opnieuw verkeer mogelijk vanuit de Stationsstraat naar de Stapelstraat. Wanneer er vanaf midden mei gewerkt wordt in de Stationsstraat, kan het verkeer via de Tiensesteenweg naar de Stapelstraat rijden.

Uiteraard zijn we voor de bovenstaande planning aangewezen op gunstige weersomstandigheden. In een volgend nieuwsbericht houden we je verder op de hoogte.