Ook volgende week staan er asfalteringswerken in een aantal straten op de planning. Hieronder zetten we alles voor je op een rijtje. Hou er wel rekening mee dat de timings mede afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Terbiest
Er wordt gewerkt in de straat ‘Terbiest’, vanaf het kruispunt van de Hasseltsesteenweg met Schurhoven tot aan de rotonde én vanaf de rotonde tot aan de andere aansluiting op de Hasseltsesteenweg.
Op maandag 23 april beginnen we hier met het verwijderen van het oude asfaltdek, waarna we de weg op woensdag 25 april voorzien van een nieuwe bovenlaag. Tijdens de werkuren is de straat verkeersvrij, maar daarbuiten zijn de woningen wel bereikbaar met de wagen.

Rummenweg, Zoutleeuwsesteenweg, Runkelen-Dorp en Duraslaan
Op dinsdag 24, woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 april starten er werken in de Rummenweg (tussen de Diestersteenweg en de rotonde met de Guvelingenlaan), Zoutleeuwsesteenweg (tussen de Galgestraat en huisnummer 41), Runkelen-Dorp (tussen de Herestraat en Gorsem-Dorp) en de Duraslaan.
Volgende week wordt de oude asfaltlaag overal opgebroken. De Rummenweg, Zoutleeuwsesteenweg en Runkelen-Dorp krijgen volgende week ook al meteen een nieuw wegdek. In de Duraslaan gebeurt dat op woensdag 2 mei.

Kogelstraat, Eynestraat, Tienweidestraat, Sportpleinstraat en Kasteelstraat
In deze straten in Zepperen werden de oude asfalteringslagen op vrijdag 20 april al afgeschraapt. Op woensdag 25 april plannen we in deze vijf straten de aanleg van het nieuwe wegdek. Tijdens de werkuren is er geen verkeer mogelijk. Op andere tijdstippen zijn de straten bereikbaar voor aangelanden.